Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları fevkda adetlan bütün bileğişkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya tek katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belirli bir ısıevet denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlayana derece dayanması çok önemlidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara onat şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları düzı ayrılma etmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolay kullanıma malik olan baplar sebebiyle insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış katkısızlanır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane rastgele bir marifet sahaı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

özge bir şart ise kapıların külliyen celi duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için şayet yangın bapsı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve celi şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın kapısı kolu ivedi Yangın Merdiveni Kapısı durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kadar olur.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye mesleklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page